Via deze weg !

Beste leden van RTC,

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de vele condoleance-kaarten die ik van vele RTC-leden heb mogen ontvangen. Zeer mooi en bijzonder al deze aandacht.

Tevens wil ik de RTC-leden bedanken die gezamenlijk een “Erehaag” hebben gemaakt op het moment dat Hans mij thuis kwam “ophalen” en vanuit zijn thuis zijn laatste rit naar het crematorium maakte.

Dit was ondanks het grote verdriet wat ik had een prachtig moment, ”kippenvel-moment”. Ik zal deze herinnering zeker koesteren, bedankt hiervoor.

Deze mooie herinnering, de herinnering aan een prachtige afscheidsdienst, de vele, vele condoleancekaarten en niet te vergeten de vele lieve mensen om me heen geven me de kracht om, hoe moeilijk het ook is, zonder Hans verder te gaan en zijn gemis een plaatsje te geven.

Vele groetjes Karin van Dijk

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.