Clubkampioenschappen Jeugd 2021

Door Corona is de voorjaarscompetitie 2021 uitgesteld, omdat het nog de vraag is of deze doorgaat heeft de Jeugdcommissie besloten de clubkampioenschappen van de Jeugd van juni naar april te verplaatsen. 

Dit is een goed initiatief gebleken, ruim 50 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar hebben deelgenomen. In 2,5 week tijd hebben ze vele wedstrijden in de enkel en de dubbel gespeeld. Iedereen in zijn eigen categorie op zijn eigen niveau. Zelfs kinderen die pas 1 of 2 lessen hadden gevolgd hebben meegedaan. De kinderen waren enthousiast en heel sportief en hebben mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Voor de jongste jeugd was er een aangepast programma in de vorm van een circuit met tennisbehendigheidspelletjes. 

Kinderen die voor het eerst in een nieuwe categorie uitkwamen hadden in het begin wat moeite met de spelregels en de plaats op het veld waar ze moesten staan, maar met hulp van de jeugdcommissieleden die naast de baan aanwijzingen gaven ging het elke wedstrijd beter. 

Tijdens de clubkampioenschappen konden alle leden meespelen met een online tweedehands bingo. Elke dag werden 3 ballen getrokken en tijdens het finaleweekend werd de bingo uitgespeeld. Alle kids gingen met een leuke prijs naar huis. 

Uitslag:

Rood: Lotte Huijbregts (dagwinnaar: Floor Vloedgraven)

Oranje 1: Davi Roelands (dagwinnaar: Davi Roelands)

Oranje 2: Willem Pinxteren (dagwinnaars: Lize van Dijk en Lars Huijbregts)

Groen meiden: Lisa Rieborn

Groen jongens: Raff Cloin

Geel 11 -14: Mark Dijkstra

Geel 11-14 dubbel: Ruben van der Heijden en Mark Dijkstra

Geel 13-17: Viggo Roelands

Geel Dubbel: Viggo Roelands en Tijn Rasenberg