Corona bericht 5 juni

Beste leden en ouders van leden,

We volgen het beleid van NOC*NSF en RIVM en de aanvullende richtlijnen van de KNLTB.

Het belangrijkste is dat we alleen de dingen doen die toegestaan zijn en zo samen Corona overwinnen. Dus niet verslappen en denken dat het allemaal wel mee zal vallen.

De vereniging heeft de regels doorgegeven, jullie moeten je er aan houden!

We mogen al een heleboel.

Wat we nu al doen:

1. Trainen
    • 17 lessen voor de jeugd tot half oktober en 16 voor de senioren.
    • 2 lessen voor de zomerchallengers die voor het eerst meedoen.
  2. Vrij tennissen senioren, zowel dubbel als enkel
    Afhangen via de KNLTB Clubapp. Doe dit zoals het hoort. Dit dient tevens als Corona registratie. Dus dat in geval van besmetting je altijd kunt zien wie met wie speelde.
  3. Vrij tennissen jeugd.
    Aanmelden bij Monique Roelands, toezichthouder wordt geregeld.
  4. 50+ Hussel op de woensdag- en vrijdagochtend (met coronaregels)
    Coördinator is Jos Bastiaansen. Vooraf bij hem aanmelden, hij registreert en deelt de banen in.

Wat we gaan doen:

1. Terras en kantine gaan open per 1 juli (onder voorbehoud en met coronaregels)
    De barcommissie is bezig met de voorbereiding.
  2. Cross 16 vanaf juli
    Een interne dubbelcompetitie waarin je 1 keer per maand speelt van juli tot maart. Iedere keer met een andere partner tegen andere tegenstanders. Een beproeft succesvol eigen concept waarvoor de RTC leden vandaag een seperate email krijgen. Geef aan of je weer moedoet, JA, NEE,  of reserve. Laat het ons snel weten, want we willen eind juni de planning klaar hebben en in juli starten.
  3. Eindtoernooi organiseren voor zomerchallenge
    De zomerchallenge is dit jaar een ongekend succes. Er zijn zo’n 70 challengers (lid van juni tot september). Heel veel twintigers een leuke leeftijdsgroep die (opnieuw) kennis maakt met tennis. Allemaal van harte welkom! We gaan iets leuks plannen in de laatste week van augustus.
  4. Aangepaste clubkampioenschappen voor de jeugd.
    Dit heet de Lockdown Challenge.  Deze start nu en duurt ongeveer 5 weken.
    De kids spelen enkels en dubbels in tijdsblokken van 45 minuten tussen 15.00 en 18.00 uur. Een heel leuk initiatief waaraan dik 50 junioren meedoen.

Er zijn ook een aantal dingen die we wel gepland hadden, maar niet door kunnen gaan:

1. De voorjaarscompetitie (is verschoven naar september e.v.)
  2. De mannendag
  3. The ladies day
  4. Het familietoernooi
  5. De open kampioenschappen
  6. Het jeugdkamp

Erg jammer maar we kennen de reden.
We zijn blij met de dingen die wel kunnen. Zorg er samen voor dat we stappen vooruit kunnen blijven zetten en voorkom ook samen een terugval…….

Maak er een sportieve zomer van en zorg voor een maximale baanbezetting !
Veel plezier ! Namens het bestuur

Kees Daamen