Corona maatregelen per 19 november

Beste leden en ouders van leden,

De regering heeft gekozen om terug te keren naar de maatregelen van 13 oktober, dat is nog steeds een gedeeltelijke lockdown.

Onderstaand een herhaling van de belangrijkste regels en besluiten.

1. Publiek is niet toegestaan (ook geen ouders)
  2. Sportkantines blijven gesloten.
  3. Kleedkamers blijven gesloten.
  4. Interne wedstrijden niet toegestaan
    1. Cross 16 on hold. Geplande wedstrijden worden geannuleerd tot nader order.
    2. Hussel niet toegestaan
  5. Vrij tennis toegestaan
    1. Enkelen toegestaan
    2. Dubbelen toegestaan met inachtneming van 1½ meter afstand
    3. Afhangen online via de knltb-app (link knltb app instructie) om te voorkomen dat er wachttijden zijn op ons park.
      Dubbel afhangen voor een uur, enkel voor 45 minuten
      Heeft er niemand na jou gereserveerd dan mag je doorgaan, anders naar huis.
  6. Trainingen gaan door met max 4 personen per baan exclusief de trainer

Wat blijft:
1½ meter afstand bewaren, veelvuldig handen wassen en thuis blijven bij klachten. Dat betekent ook dat als je verkouden bent of andere verschijnselen hebt dat je niet welkom bent op ons park. Ook al ben je negatief getest, je moet wachten tot je klachten over zijn. Maar ook, dat als er iemand die met jou onder 1 dak woont getest moet worden, dan blijf je thuis tot de uitslag negatief is.

Als er buiten bovenstaande nog vragen kun je op de KNLTB site kijken naar antwoorden op veel gestelde vragen en natuurlijk kun je altijd bij ons terecht.

We zijn blij dat er weer iets meer mag, maar blijf streng op jezelf wat betreft het navolgen van de gestelde regels.

Namens het bestuur
Kees Daamen