Beste leden en ouders van leden,

De veiligheidsregio’s hebben de koppen bij elkaar gestoken en hun beleid op elkaar afgestemd. Dat houdt in dat vanaf vandaag ook in de regio’s West en Midden Brabant gedubbeld mag worden.

De regels gaan dus weer terug naar die van 15 oktober. Voor de duidelijkheid zijn ze onderstaand nogmaals weergegeven:

Onderstaand de belangrijkste regels en besluiten.

1. Publiek is niet meer toegestaan (ook geen ouders)

2. Sportkantines blijven gesloten.

3. Kleedkamers worden gesloten.

4. Competitie wordt beëindigd (jeugd en senioren).

5. Interne wedstrijden niet toegestaan.

– Cross 16 on hold. Geplande wedstrijden worden geannuleerd tot nader order

– Hussel niet toegestaan.

– Mini-maxi gaat niet door

6. Vrij tennis toegestaan;

– Enkelen toegestaan

– Dubbelen toegestaan met inachtneming van 1½ meter afstand

– Afhangen online via de knltb-app om te voorkomen dat er wachttijden zijn op ons park.

–>  link knltb app instructie

Dubbel afhangen voor een uur, enkel voor 45 minuten
    Heeft er niemand na jou gereserveerd dan mag je doorgaan, anders naar huis.

7. Trainingen gaan door met max 4 personen per baan exclusief de trainer.

Wat blijft:

1½ meter afstand bewaren, veelvuldig handen wassen en thuis blijven bij klachten.
    Dat betekent ook dat als je verkouden bent of andere verschijnselen hebt dat je niet welkom bent op ons park. Ook al ben je negatief getest, je moet wachten tot je klachten over zijn. Maar ook, dat als er iemand die met jou onder 1 dak woont getest moet worden, dan blijf je thuis tot de uitslag negatief is.

De tennis is bevoorrecht ten opzichte van vele andere sporten. Daar zijn we blij om en beloon dat a.u.b. allemaal met voorbeeldgedrag!
    Als er buiten bovenstaande nog vragen kun je op de KNLTB site kijken naar antwoorden op veel gestelde vragen en natuurlijk kun je altijd bij ons terecht.

–> veel gestelde vragen

Namens het bestuur