Corona update per 3 maart

De regering heeft vanaf woensdag 3 maart wat versoepelingen op sportgebied aangekondigd zoals jullie ongetwijfeld weten.
De KNLTB heeft weer snel op gereageerd met wat daarvan de gevolgen zijn voor ons.

Er springen 2 dingen uit:

  • Versoepeling voor jong volwassenen t/m 26 jaar.  Zij mogen vanaf 3 maart weer gaan dubbelen.  Als je daar alles over wil weten volg dan deze link naar KNLTB update. Je vindt daar ook de Corona maatregelen die worden verlengd.
  • De voorjaarscompetitie wordt uitgesteld naar begin mei. Voor het uitgebreide bericht volg dan deze link naar competitieuitstel. We hebben samen met de commissies een voorlopige activiteitenkalender opgesteld alsof er geen sprake is van Corona.

Hierin gaan natuurlijk dingen schuiven en vervallen. Voor ons de enige manier om grip op de situatie te krijgen en te houden.
Hierover en over bijvoorbeeld het invullen van bardiensten en de financiële consequenties van alle maatregelen hebben we regelmatig overleg.

Onze bouwploeg heeft niet stilgezeten. Zij hebben ondertussen een nieuwe keuken geplaatst. Voor een beter en sneller internet gaan we dit jaar over naar glasvezel.  Ook zijn we met onze aannemer afspraken aan het maken voor groot onderhoud van de banen. Verder staan alle commissies natuurlijk in de startblokken om stapsgewijs terug te gaan naar normaal.

Hopelijk komen de volgende stappen snel. Denk daarbij aan openstelling van het terras en dubbelen voor iedereen.
We houden jullie op de hoogte van de mogelijkheden bij RTC en vragen jullie om je in tussentijd netjes aan de gestelde regels te houden. 

Met sportieve groet namens het bestuur,
Kees Daamen