RTC nieuws

RTC 50 jaar - Zomeractiviteiten - Nieuws gemeente Zundert - Bardiensten

2023 bestaat RTC 50 jaar

Het is de bedoeling dat we dat vanaf nu tot de echte datum gaan vieren.


We hebben daarom een feestcommissie opgericht met de volgende samenstelling:

 

John Bas, Judith Spruit, Edwin van den Berg, Edwin Dijkstra, Marcia Douenburg, Niels Clarijs, Denise Vermunt, Willem Lieshout en Kees Daamen.


Je ziet dus vertegenwoordiging van diverse commissies, bestuur en leeftijdsgroepen. We zijn nu 3 keer bij elkaar geweest en ideeën uitgewisseld en daar keuzes in gemaakt. Alle activiteiten die we normaal al doen staan in het teken van RTC 50. Denk daarbij aan de mannendag, de ladies day, de Summerbeef, de Open Rijsbergse kampioenschappen enzovoort. Je hebt het bij de clubkampioenschappen al gemerkt aan de vlaggetjes op de kaas en de bitterballen.  We trekken daar ook extra budget voor uit natuurlijk.

 

De knaller moet komen op zaterdag 9 september.


Dan bestaan we echt 50 jaar en gaan we met zijn allen ’s middags en ‘s avonds feesten. We zullen daar het hele park voor aankleden en voor de jeugd, de ouders, de sponsors, de senioren en iedereen die er verder bij wil zijn allerlei ludieke activiteiten organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan clinic’s met speciale featers, wedstrijden met snelheidsmeter tussen teams, maar ook lekker terassen, genieten van muziek en hapjes en drankjes.

 

Reserveer dus deze dag in je agenda en zorg dat je erbij bent.
We houden jullie op de hoogte.

BARDIENSTEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het zomerseizoen 2023 gaat van start

 • De competitie
  gaat begin april weer van start. Bij de senioren doen we met 26 teams mee.
  Bij de jeugd doet nagenoeg iedereen mee omdat we daar het alles in één concept toepassen.
  Tijdens deze wedstrijden is er een gezellige sfeer op ons park, dus ook als je niet meespeelt is het leuk om een keertje te gaan kijken en een terrasje te pakken.
 • De zomertrainingen
  zijn weer gepland. Willem pakt begin april weer een nieuwe serie lessen op. Er zijn een dertigtal groepen die onder zijn hoede weer werken aan verbetering van technieken en verhogen van het spelplezier. We wensen ze allen veel succes.
 • Cross 16
  is weer netjes afgerond met een prijsuitreiking voor de beste dames en heren van de poules. Deelnemers zijn ieder jaar weer enthousiast over de formule en de sfeer die deze sportieve ontmoetingsactiviteit meebrengt. In 2023 wordt zeker weer een nieuwe competitie opgestart. Je krijgt daar tijdig bericht over.
 • De clubkampioenschappen dubbel
  lopen nu en laten weer volop onderlinge strijd zien. Als je niet mee hebt gedaan heb je zeker iets gemist.

De projecten waar nieuws over is....

 • De renovatie van de banen.
  De gemeente heeft deze klus aanbesteed. De biedingen zijn binnen en liggen binnen de directiebegroting. Er moeten nog een paar stappen gezet worden, maar we gaan er van uit dat er tussen half juli en eind augustus 6 banen van een nieuw tapijt worden voorzien en dat de drainage wordt verbeterd.
 • Padel banen voor RTC !?
  De gemeente heeft ook deze klus aanbesteed. Ook hier zijn de biedingen van binnen. Hier zien we echter een financieel tekort ten opzichte van de directiebegroting. Eerst wordt binnen de gemeente besproken wat de mogelijke oplossingen zijn en daarna met de verenigingen. We zullen snel uitsluitsel krijgen en houden goede hoop.

Jos - 90 jaar

Jos Bastiaansen is 90 geworden, daarmee ons oudste lid. 
Woensdag 15 maart was er een feestje in 't Schoofplak waar Jos nog eens in de bloemetjes werd gezet.


Jos is nog volop actief op onze tennisclub.
Elke woensdag en vrijdag  ochtend de hussel. Daar is hij bij en dat regelt hij ook nog eens.  

Jos, niet alleen een topper met zijn leeftijd, maar ook een topper als RTC lid. 

Profiat Jos !

Email designed with Elementor ❤️ Powered by Elemailer