f8gj85st

Herinnering om in te schrijven voor de Wintertraining / Tennisles...!

Zin om deze winter ook lekker wekelijks op de baan te staan? Heb je je nog niet aangemeld, schrijf je dan meteen in!
Het kan nog tot morgen,  zondag 8 oktober

Link om in te schrijven: www.yourtennis.nl , Ik hoop jullie (weer) op de baan te zien deze winter.

Gr Willem.

Willem

P.s. Voor een proefles voor senioren of kinderen vanaf middelbare school kan contact opgenomen worden met Willem.

Willemlieshout @ casema.nl

Vrijwilligers gevraagd

Wil jij RTC graag een handje toesteken?
We hebben op een aantal plaatsen versterking nodig.
Voor het bestuur zoeken we naar een nieuwe voorzitter, een penningmeester en een bestuurslid voor de bouw- en sponsorcommissie.
Ook de jeugdcommissie en de sponsorcommissie kunnen versterking gebruiken.
Ben jij degene die we zoeken, stuur dan een berichtje naar secretariaat @ rijsbergsetennisclub.nl of neem contact op met iemand van het bestuur of de betreffende commissie.

Club Mix kampioenschappen

4-10 november, de club mixkampioenschappen.

Inschrijven kan je hier via deze Link

We organiseren een pokertoernooi op 2 december

De pokerclinic tijdens het 50 jarig bestaan was goed bezet, populair en vooral heel erg leuk.
Onze trainer Willem Lieshout had het idee om samen met Ferdi Martens een pokertoernooi te organiseren als follow up.

Hoe, wat, wanneer.. kan je allemaal lezen in de PDF bijlage via deze link. De info zal ook nog op de site gezet worden.

Wintertijd - wees energie bewust

De bladeren gaan weer vallen en het wordt al weer vroeg donker. Dat betekent bij RTC de verwarming aan in de 't Schoofplak en de verlichting aan op de banen.

Laat de deuren niet onnodig open en voorkom dat we voor de buitenlucht stoken.  Klaar met spelen en er zijn geen opvolgers meer, doe dan de verlichting uit!

Foto's RTC 50 jaar feest.

Foto's van het RTC 50 jaar feest van afgelopen 9 september kan je hier en op de RTC website terug vinden.

Email designed with Elementor ❤️ Powered by Elemailer