Aanmelden Tennislessen RTC

Inschrijven voor de tennislessen
Winter 2019/2020 is vanaf nu online!

Voor alle leeftijden vanaf 4 jaar bieden we lessen aan op maat voor ieder niveau. Dus is je service nog niet wat het moet zijn, baal je van je backhand of heb je nog nooit een racket vast gehad en lijkt het je leuk? Ook als je natuurlijk al jaren tennist of les hebt ben je nooit te oud om te leren. Probeer (nog) eens een seizoen tennislessen en dan helpt onze trainer Willem Lieshout je op weg naar een beter niveau.

Inschrijven kan weer via www.yourtennis.nl. Maak een account aan, kies je pakket en vul je beschikbaarheid in (graag zo volledig mogelijk). Heb je al een account dan hoef je alleen maar in te loggen en het pakket te kiezen en beschikbaarheid in te vullen. Zorg dat je inschrijft voor 6 oktober. Na die datum kan de trainer plaatsing niet garanderen.

Start van het winterseizoen is op 21 Oktober.

Er komen proeflessen om nieuwe leden te laten proberen. Voor de jeugd zijn die op 1 en 2 oktober van 17:00 tot 18:00. Voor de senioren hebben we 1 oktober van 19:30 tot 20:30 ingepland. Bij veel interesse proberen we meer lessen in te plannen of kunnen de tijden afwijken. Ken je iemand of wil je zelf een proefles mail dan naar willemlieshout @ casema.nl en geef naam, leeftijd en eventuele ervaring door. En wellicht welke dag je het liefst zou komen voor de proefles.

Heb je als jeugdlid afgelopen seizoen voor All-in gekozen dan ben je nu ook verplicht om in te schrijven voor All-in en de tennislessen! Dit is om de beschikbaarheid van iedereen weer opnieuw te bekijken en eventueel niveau verschillen weer te verkleinen door middel van een nieuwe planning.

De jeugdleden die het All-in pakket hebben, dienen het All-in pakket te kiezen. Hierin zit het lidmaatschap, tennislessen en competitiebijdrage in 1 overzichtelijk bedrag van €180,- per half jaar. De oudere jeugdleden die geen All-in pakket hebben (oude regeling) dienen de optie van €157,00 te kiezen.

Voor categorie Rood en Oranje (geboren na 2009) is het All-in pakket verplicht.

Om je aan te kunnen melden voor tennis les moet je wel lid zijn of worden van RTC.
Nog geen Lid, vul dan eerst het aanmeld formulier in voor het lidmaatschap.

Duur /
17-lessen

4 personen 50 minuten € 195,- € 157,-
2 personen 25 minuten € 195, € 157,-
1 persoon 25 minuten € 390,-

Bij meer of minder personen worden de lestijden 10 min langer of korter voor dezelfde prijs.

Kinderen met het All-in pakket betalen per trainingsblok € 180,-. Dit bedrag is inclusief lidmaatschap, training en competitie.