Clubkampioenschappen Jeugd 2022

Hoi Allemaal,

Van 20 tot en met 26 juni spelen we de clubkampioenschappen voor de jeugd. De wedstrijden van rood en oranje staan vast en worden op zaterdag gespeeld.

We gaan er vanuit dat alle jeugdleden meedoen aan de clubkampioenschappen. Graag ontvangen wij van alle jeugdleden voor 5 juni een bevestiging van deelname door de formulier via de onderstaande link.

Link naar inschrijfformulier

Naast de wedstrijden organiseren we op zaterdag middag vanaf 16:00 voor alle deelnemers “Beat the champions“. Daarbij worden jullie uitgedaagd om verschillende tennis spellen te spelen met en tegen elkaar……
Na “Beat the champions” om +/- 17:30 hebben we voor alle deelnemers een gratis BBQ. Ouders, broers en zussen kunnen tegen betaling ook gezellig mee eten.

Mocht jullie vragen hebben, neem dan contact op met Edwin (06-51208608) of mail ons op jc@rijsbergsetennisclub.nl

We hopen dat jullie allemaal meedoen,
Jeugd Commissie RTC

Monique, Marjolijn en Edwin