Mini-Maxi toernooi

Elk jaar organiseert de jeugdcommissie een mini-maxi toernooi. Onze jeugdleden mogen dan met een ouder, tante, oom, opa of oma, buurman/vrouw etc. een toernooitje tennissen. Altijd heel gezellig om mee te doen.

Dit jaar is het mini-maxi toernooi gehouden op zondag 30 augustus 2020. In de ochtend stonden de kinderen in de categorie Rood en Oranje met hun Maxi op de baan. Ondanks een paar buien kon er lekker getennist worden.

Na deze wedstrijden begon het zo hard te regenen dat de banen onder water kwamen te staan waardoor het middagprogramma niet door kon gaan. Voor de categorie Groen en Geel is daarom een inhaaldatum geprikt op zondag 8 november 2020. Mocht je nog mee willen doen, geef je dan op via JC @ Rijsbergsetennisclub.nl.