Competitie voorjaar 2021

Op dit moment, November 2020, is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat.

De KNLTB houdt voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zal hier waar nodig tijdig op anticiperen. Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoekt de KNLTB naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zal je hier tijdig over informeren.

Voor nu wordt vooruit gekeken naar 2021 en wordt gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen alvast op, in de goede hoop dat we in het voorjaar van 2021 weer ‘normaal’ competitie kunnen spelen.

Je kunt je vanaf heden  aanmelden voor de Voorjaarscompetitie 2021.
Inschrijving kan alleen via de RTC website, en deze dient vóór 24 December binnen te zijn.

• Voorkeur van medespelers kan worden vermeld maar is niet verplicht. Je kunt je voorkeur aangeven, echter deze behoeft niet gehonoreerd te worden.
  • Indien uw 1e én 2e keuze niet gehonoreerd kunnen worden, zal de TC contact met je opnemen.
  • Wanneer je meer als 2 verhinderingen hebt, geniet het de voorkeur om je als reserve op te geven voor de betreffende competitie dagen dat je beschikbaar bent.
  • Uiteraard zullen we bij de indeling van de teams, zoveel mogelijk aan de oude samenstelling vasthouden. Dit is echter niet altijd mogelijk i.v.m. de verschillende individuele speelsterktes en nieuwe deelnames.

Een ieder die inschrijft voor deelname aan de competitie RTC dient bekend en akkoord te zijn met het competitiereglement.

Groeten,- TC – Jack Geerlings

Voorjaars competitie