LADIESDAY 2021

Zonovergoten Ladiesday bij RTC

“Groeten uit Holland!” zo luidde het thema van de ladiesday op vrijdag 3 september 2021 bij de Rijsbergse tennisclub.
In de kantine, voor deze dag omgedoopt tot RTC Holland House, stonden om 9:00 de oranje welkomstdrankjes klaar voor de 60 enthousiaste deelneemsters.  Iedereen had er zin in en haar outfit aangepast aan het thema. Aan de organisatie de zware taak om de origineelste outfit te belonen. Maar eerst met zijn allen op de foto en starten met de wedstrijden. Alle deelneemsters waren verdeeld over vijf poules speelden 5 wedstrijden verdeeld over de dag. Tussendoor werd er genoten van lekkere Hollandse hapjes (o.a. taart!), Hollandse muziek en gekletst op het terras want gelukkig was het weer niet bepaald Hollands. De zon was de hele dag van de partij en maakte het feestje compleet. Traditiegetrouw waren er ook deze keer een aantal kraampjes waar leuke tassen, kleding, sierraden etc. konden worden geshopt. Of even relaxen en je nagels laten lakken.
Naarmate de dag vorderde vonden de cocktails ook gretig aftrek. Nadat de laatste wedstrijden waren gespeeld de Hollandse prijzen uitgereikt aan de poulewinnaars was het tijd voor friet met kibbeling (en nog een paar drankjes) als afsluiting van deze geslaagde Hollandse RTC ladiesday.

Kijk hier voor alle foto’s:  https://photos.app.goo.gl/FWsCUxZkFvdLUxtV7