Inschrijven competitie

Alle jeugdleden ontvangen 2x per jaar een mail vanuit de jeugdcommissie om hun voorkeuren voor de competitie aan te geven. Kinderen onder de 12 jaar worden altijd ingedeeld in een competitieteam. Jonge kinderen willen we zoveel mogelijk stimuleren om aan de competitie mee te doen,  zodat ze spelerderwijs wennen aan het spelen van wedstrijdjes. Kinderen ouder dan 12 jaar worden in principe ingedeeld in een competitieteam of ze moeten hebben aangegeven dat ze geen competitiewedstrijden willen spelen. Indien er geen passend team samengesteld kan worden, bijvoorbeeld door grote niveau- en/of leeftijdsverschillen, dan wordt er gekeken of we met een andere vereniging een team kunnen vormen. 

De competitieteams worden in overleg met onze trainer en 2 leden van de jeugdcommissie samengesteld. De indeling is afhankelijk van het aantal en het speelniveau van de jeugdleden. Nieuwe leden trainen eerst een half jaar en gaan daarna pas competitie spelen. 

Heb je vragen over de competitie dan kun je contact opnemen met Edwin Dijkstra of Monique Roelands van de jeugdcommissie. Zij zijn via mail te bereiken: jc @ rijsbergsetennisclub.nl.