Dit is onze jeugdcommissie.

Ik ben voorzitter van de jeugdcommissie, een enthousiaste club mensen die alle jeugdzaken bij RTC voor hun rekening nemen. Iedereen heeft een aandachtsgebied om zo de vele taken zo goed mogelijk te verdelen. Voor vragen kun je ons het beste mailen op jc@rijsbergsetennisclub.nl, wij zorgen dan dat je vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Johan van der Made

Ik ben het aanspreekpunt voor de Worldtour Tenniskids competitie van de kleuren rood, oranje en groen. Daarnaast regel ik de jaarlijkse clubkampioenschappen van onze jeugd met Angelique en Monique.

Edwin Dijkstra

Ik ben verantwoordelijk voor de Gele competitie en organiseer de clubkampioenschappen samen met Edwin en Angelique. Tevens ben ik lid van de dropshotcommissie en plaats informatie namens de jeugd op de website.

Monique Roelands

We zoeken nog nieuwe mensen. Heb je interesse laat het ons weten!

Vacature

Ik verzorg samen met onze trainer de indeling van de trainingen, daarnaast ben ik actief in de activiteitencommissie, die elk jaar diverse jeugdactiviteiten organiseert.

Nicole Hop

Samen met Edwin en Monique organiseer ik de clubkampioenschappen, daarnaast ben ik lid van de activiteitencommissie.

Angelique Landman

Ik zit samen met Nicole, Angelique en Anna in de activiteitencommissie. Wij organiseren elk jaar een Pietenmiddag, een minimaxi-toernooi en een activiteit voor de oudere jeugd. Tevens zit ik in de kampcommissie, die jaarlijks het jeugdkamp organiseert.

Femke Debeij

Als lid van de activiteitencommissie zorgen wij jaarlijks voor leuke activiteiten voor de jeugd. Dit doe ik samen met Femke, Nicole en Angelique.

Anna Pemen

Vanaf juni 2019 ga ik me actief inzetten binnen de jeugdcommissie. In het voorjaar zal ik al ondersteunen bij de competitiewedstrijden.

Hubert Jongenelen