Dit is onze jeugdcommissie.

Onze voorzitter is per 1/3/2021 gestopt, we zoeken dus nog iemand die wat tijd over heeft om een enthousiaste club mensen, die alle jeugdzaken bij RTC voor hun rekening nemen, in het gareel te houden. Interesse, laat het ons weten via jc @ rijsbergsetennisclub.nl. Tot we een nieuwe voorzitter hebben is Femke ons aanspreekpunt voor het bestuur.

Vacature van Voorzitter

Ik ben het aanspreekpunt voor de Worldtour Tenniskids en competitie van de kleuren rood, oranje, groen en geel. Daarnaast regel ik de jaarlijkse clubkampioenschappen van onze jeugd met Monique.

Edwin Dijkstra

Ik ben aanspreekpunt voor vragen over het lidmaatschap en ondersteun Edwin bij de organisatie van de competitie en de clubkampioenschappen. Tevens ben ik lid van de mediacommissie en zet informatie namens de jeugd op de website.

Monique Roelands

Als lid van de activiteitencommissie zorgen wij jaarlijks voor leuke activiteiten voor de jeugd. Dit doe ik samen met Femke.
Ook ik zit in de kampcommissie van het jaarlijkse jeugdkamp.

Anna Pemen

Vanaf juni 2019 zit ik in de jeugdcommissie. Ik ondersteun bij alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert.

Hubert Jongenelen

Ik ben vanaf half 2020 toegetreden tot de jeugdcommissie en ondersteun bij alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert.

Bas Graumans

Ik zit samen met Anna in de activiteitencommissie. Wij organiseren elk jaar een Pietenmiddag, een minimaxi-toernooi en een activiteit voor de oudere jeugd. Tevens zit ik in de kampcommissie, die jaarlijks het jeugdkamp organiseert.

Femke Debeij

Vanaf april 2021 ben ik toegetreden in de jeugdcommissie

Michiel Claessens

We zoeken nog iemand die graag activiteiten organiseert voor onze jeugd en lid wil worden van de jeugdcommissie.