Zomerlessen 2023

Dus inschrijven voor de zomerlessen kan vanaf nu.

De lessen zijn voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden. Tennis je al jaren en lukt die backhand maar niet, sta je altijd verkeerd bij het dubbelen of wil je dat je service verbetert dan is lessen erg handig om dat doel te bereiken. Of begin je juist met tennis, maar wil je snel vooruitgang boeken dan is lessen erg verstandig om blessures te voorkomen en om je spel allround te verbeteren. Voor zowel beginners als gevorderden is er ruimte binnen de lessen om aandachtspunten aan te dragen zodat Willem (de trainer) die in zijn lessen kan verwerken. En trainen we op techniek, tactiek, mentaal en (soms) conditioneel/ fysiek. Na de 17 lessen zijn alle slagen en aspecten van het spel voorbij gekomen.

Inschrijven kan t ot en met 14 maart en we starten op 27 maart met de lessen. Dus schrijf snel in!

De tarieven voor de lessen hebben we moeten aanpassen. Ook RTC kon daar niet onderuit. Het kan zijn dat de prijzen op de website nog niet overeenkomen, maar de prijzen in Yourtennis (het planningsprogramma) die kloppen wel.

Inschrijven doe je via:  https://www.yourtennis.nl/clubs/rtc-rijsbergen

Maak een account aan (als je die nog niet hebt) en kies het pakket wat voor jou van toepassing is.

Je kan via een hoofdaccount meerdere mensen inschrijven (partner, kinderen).

Zet bij opmerkingen neer wat je aanvullende wensen zijn als je die hebt en mocht dat nodig zijn dan neem ik contact met je op.

Ook voor andere vragen over de lessen kan je terecht bij mij op 06- 5100 9766. Als ik niet opneem stuur mij maar een bericht met je vraag en dan belt ik je z.s.m. terug.

Daar vind je ook alle trainingsvoorwaarden.
Gelieve die te lezen zodat je weet wat de voorwaarden zijn bij uitval enz.

Groetjes en hopelijk tot in de les,

Willem Lieshout.
Trainer RTC.