TRAININGEN JEUGD ALGEMEEN

Als lid van RTC kun je trainingen volgen. Het zomerseizoen begint in de week van 1 april en loopt door t/m eind september. Het winterseizoen loopt van 1 oktober t/m 31 maart. In schoolvakanties wordt er niet getraind. De trainingen worden gegeven op maandag t/m vrijdag na schooltijd. De jeugdcommissie stelt samen met de trainer de trainingsgroepjes samen. Het is mogelijk om voorkeur voor vriendjes/vriendinnetjes aan te geven. 

Er wordt training gegeven aan de hand van de methodiek Tenniskids. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Mocht je twijfelen of tennis wel jouw sport is, dan is het mogelijk om een proeftraining te volgen, deze worden in februari/maart en augustus/september gegeven. Om hier aan deel te nemen kun je een mailtje sturen naar jc@rijsbergsetennisclub.nl. Er wordt vanuit de jeugdcommissie contact met je opgenomen.