winterlessen / Gratis Proefles

Beste leden van RTC,

De zomerlessen komen tot een eind, dus de winter staat weer voor de deur.

Jullie kunnen vanaf nu inschrijven voor de winterlessen tot en met vrijdag 8 oktober! We starten 18 oktober! Dus 1 week les en daarna is het gelijk Herfstvakantie. Het gaat om 17 lessen die voor April weer klaar zijn. Inschrijven kan via: https://www.yourtennis.nl/clubs/rtc-rijsbergen.  Maak daar een account aan als je die nog niet hebt en kies het pakket wat je graag wilt. Daarbij staan ook de prijzen. Alle deelnemers aan de lessen moeten lid zijn of worden van RTC!

Bij inschrijving graag aangeven wanneer je kan en niet alleen wanneer het je het beste uitkomt. Dit omdat ik ruim 150 mensen moet inplannen (hoop ik) en hoe meer ik weet wanneer jullie kunnen hoe makkelijker mijn puzzel is.

Voor de senioren heb ik de zaterdagochtend ook weer aangezet. Graag kijken of dit een optie is voor je of jullie groep.

Geef aub aan welke wensen je eventueel hebt. Ook als deze afwijken van de pakketten die er nu zijn of van de beschikbare tijden. Dan neem ik als het nodig is contact met je op.

Er zijn ook weer proeflessen. Dus ken je iemand die het leuk lijkt om te tennissen dan kunnen ze als jeugd op woensdag 6 oktober vanaf 15:30 proeflessen. En voor de senioren zal ik in de avond van 6 oktober om 19:00 een proefles aanbieden. Bij meer animo kunnen daar tijden bijkomen of kan de tijd afwijken. Mail voor interesse naar willemlieshout @ casema.nl. (zonder spaties)

Mocht je vragen voor het inschrijven hebben hoor ik die graag.

Tot snel!   Groetjes,

Willem Lieshout.  –  Trainer RTC.
 06 5I00 9766