Zomertraining 2021 / Gratis Proefles

Beste (nieuwe) leden van RTC.

Bijgaand meer informatie over de zomertrainingen en het volgen van een proefles.

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat je weer kan inschrijven voor tennislessen deze zomerperiode.

Er valt altijd wel wat te leren welk niveau je ook hebt. Onze trainer Willem is gekwalificeerd om alle leeftijden en niveaus les te geven. Dus loopt die backhand niet of is je service te langzaam of te onregelmatig? Kom dan een keer een seizoen les nemen! Alle slagen komen aan bod en er wordt ook op tactisch vlak veel gedaan. Als je een beginner bent dan is het sowieso wel slim om met lessen te starten zodat je weet wat de basis is om het spel te kunnen spelen. En ben je al doorgewinterd in het tennissen laat je dan eens verrassen door een andere kijk op jouw spel!

Inschrijven kan via www.yourtennis.nl en dan RTC selecteren. Heb je nog geen account dan moet je die even aanmaken. Kies het juiste pakket qua leeftijd en qua groepsgrootte. Daar zie je ook de prijzen. Met je account kan je meerdere mensen inschrijven van bijvoorbeeld 1 gezin. En je kan per persoon aangeven welke dagen en tijden je verhinderd bent. Inschrijven kan tot en met 21 maart. Geef je verhinderingen zo goed mogelijk aan, zodat onze trainer Willem een goede planning kan maken. Er zijn 17 lessen en die zullen in september weer afgelopen zijn. In de vakanties en met vakantiedagen wordt er doorgaans geen les gegeven tenzij er ingehaald moet worden. Dit gebeurt altijd in overleg.

De lessen van de maandag starten op maandag 29 maart en de andere dagen starten vanaf dinsdag 6 april. Dit i.v.m. Pasen.

Mocht je eerst een proefles willen volgen, dan kan dat op maandag 22 maart, neem hiervoor contact op met onze trainer. In overleg wordt dan gekeken wat de mogelijkheden zijn. Jeugdleden t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de proefles op woensdag 17 maart. Zie hiervoor bijgevoegde flyer.

Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag. Voor vragen kan je terecht bij onze trainer Willem Lieshout via 0651009766 of willemlieshout@casema.nl.

Let op: Alle Jeugdleden met het All-in pakket dienen zich ook weer aan te melden zodat ze eventuele nieuwe verhinderingen kunnen doorgeven.

Met sportieve groet,

Bestuur RTC, Jeugdcommissie en onze trainer.